Margaux gaat naar Portugal - deel 3


Oorspronkelijk had ik het plan om een reisdagboekje bij te houden om op die manier zoveel mogelijk details te onthouden over de plaatsen waar ik geweest ben en de mensen die ik leren kennen heb. Maar gezien ik graag "langs Parijs rondrijd" voordat ik to the point kom, werd dit een heel gedoe met als gevolg dat mijn laatste schrijfdag van 9 februari dateert. Vandaag is het 12 maart en ben ik bijna terug in België, om even aan te tonen hoe goed mijn opzet geslaag is *ahum*. Plan mislukt maar ik heb des te meer genoten van elk moment en ik heb ber-gen foto's om mijn geheugen over deze reis op te frissen mocht dat ooit nodig zijn. Momenteel zie ik alles nog in geuren en kleuren voor mij, scherper dan ooit, alsof Portugal het laagje Belgische fijnstof definitief van voor mijn ogen weggeblazen heeft en ook mijzelf nieuw leven ingeblazen heeft.