top of page

Bye Sorrento, hallo nieuwe plek!


Future so bright gotta wear shades!

Hoewel mijn valies bijlange nog niet klaarstaat (ik heb nog een goede drie weken in het vooruitzicht), begint het einde van mijn avontuur in Sorrento toch te naderen. Na 10 dagen in Faro voor de Thomas Cook training en zo'n 4 maanden in Sorrento komt er weer een spannende verandering aan. En om de spanning er nog wat in te houden, vertel ik je nog niet meteen naar welke volgende bestemming ze mij zullen sturen, ik heb er immers ook een tijdje op moeten wachten. ;-) Maar ik kan je wel al vertellen dat ik er heel heel heel erg tevreden mee ben.

Als ik terugkijk naar alles wat ik hier heb mogen meemaken kan ik niet anders dan blij zijn. Ik heb een job gevonden die ik enorm graag doe, die voldoende uitdaging en afwisseling biedt om mij geïnteresseerd te houden en die mij een nuttig en voldaan gevoel geeft. En dat allemaal op deze droombestemming waar ik zoveel moois kan ontdekken, elke keer opnieuw. Niet alleen in de streek maar ook bij mijzelf en anderen die ik tegenkom. Mijn hoogtepunten in Sorrento zijn onmogelijk in een top 3 te gieten, elke week zie ik weer nieuwe paradijselijke plaatsen. Maar enkele toppers zijn sowieso de prachtige hikes, zowel het Pad der Goden als de hike die ik met mijn roomies op de berg Faito gedaan heb afgelopen woensdag. De jacht-boottochten waren ook geweldig, ik had nooit durven dromen dat ik dit zou kunnen meemaken zonder dat ik mega rijk zou zijn (het tegendeel is waar). Pompeii heeft mij helemaal betoverd en elke duik in de zee doet mij nog meer verliefd worden op deze regio. Ik heb gesnorkeld bij zonsondergang, prachtige vuurwerkshows gezien en gedanst voor mijn leven in een prachtige beachclub. Ik voel mij levendiger dan ooit, ondanks de dipjes die er soms bijhoren.

Na deze prachtige momenten en al het moois dat er ongetwijfeld nog zit aan te komen, kan ik met een goed gevoel afscheid beginnen nemen van Sorrento. Vorige maand moest elke Thomas Cook medewerker zijn of haar voorkeuren voor het volgende winter- en zomerseizoen doorgeven. Jouw eigen top 3 bestemmingen aan de hand van je talenprofiel en het wel of niet hebben van een rijbewijs, plus motivatie waarom jij daar geplaatst zou moeten worden. Op basis van hoe goed je scores op gebied van sales en service waren, heb je dan meer of minder kans om effectief één van je keuzes te krijgen. En blijkbaar heb ik mijn best gedaan want ik heb mijn eerste keuze gekregen!

In januari mag ik mijn valies pakken en enkele maanden in Boa Vista (Kaapverdië) gaan wonen! Ik ben echt volledig over the moon exited met deze bestemming, weer een droom die werkelijkheid wordt. Voor wie zich moeilijk een beeld kan schetsen van het eilandje Boa Vista: oneindige stranden, een woestijngebied met enkele oase's, kristalhelder zeewater, mogelijkheid om te (zand)surfen, snorkelen, zeeschildpadden en ander boeiend onderwater leven spotten en dit alles overgoten met een mix van Afrikaanse én Portugese vibes. Klinkt als een droom, niet?

Voor de komende weken heb ik zopas nieuws gekregen, 15 september vertrek ik van Sorrento naar Tenerife! Het toeristisch seizoen zit er dan op voor de Belgische markt dus heb ik geen werk meer in Sorrento, en op die manier kan ik mijn seizoen afwerken tot eind oktober op één van de Canarische eilanden. Ik ben enorm blij dat ik zo op twee verschillende bestemmingen met een totaal verschillend publiek ervaring kan opdoen tijdens hetzelfde zomerseizoen. En aan het thuis- (en vrienden)front: binnen enkele weken overrompel ik jullie met zoveel knuffels en gebabbel dat jullie met plezier zullen uitkijken naar mijn volgende vertrek in januari.

En binnen drie maanden zal ik te horen krijgen waar ik de zomer van 2019 mag gaan werken! Ik kijk enorm uit naar alles wat nog wacht om ontdekt te worden. Nieuwe plaatsen, culturen, smaken, geuren en kleuren, de wereld heeft zoveel moois te bieden en mijn toekomst ziet er zalig uit!

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

more on

TRAVEL

SUSTAIN-ABILITY

MINDSET

LIFESTYLE

ART

20210729_153956.jpg
Margaux 
Poppe
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

Blogger and illustrator

Hi, nice to meet you! I am the face behind Beyond the clouds. Based in Belgium, found about discovering new places, playing with paint and drawing with words. Learn more about me here or get in touch!

bottom of page